Sala Polivalentă din Reșița a fost gazda turneului zonal a Trofeului „Gheorghe Ola”, acolo unde județul nostru a fost reprezentat de Atletico. Cu o victorie (5-1 cu ACS Poli Timișoara), o remiză (2-2 cu Unirea Alba Iulia) și o înfrângere (3-2 cu Școlar Reșița), „galben-negrii” au terminat competiția pe locul 2, la 5 puncte în spatele gazdelor din Valea Domanului, care au și obținut bile­tele pentru finală.
Sumarul celor petrecute luni și marți la Reșița l-a făcut an­trenorul celor de la Atletico. „Din păcate am ratat obiectivul, acela de a câștiga turneul și de a ne califica la faza finală, între cele mai bune opt echipe din țară. Cu toate astea, eu sunt mulțumit de băieți, au dat totul pe parcursul întregii competiții. Am avut un prim meci cu Alba Iulia, am condus până pe final cu 2-1, dar cu două minute înainte de fluier ne-au egalat și s-a treminat 2-2. Al doilea meci l-am jucat cu gazdele. Acestea au fost încurajate foarte gălăgios de o sală plină de spectatori. Părinții copiilor și alți susținători au pus mereu presiune pe noi, pentru a ajuta echipa locală să se califice. În aceste condiții, cei mai timizi băieți din lot s-au pierdut puțin din cauza atmosferei de pe margine. În plus, Reșița a fost puțin ajutată și de arbitri, deși nu pot să dau vina pe ei pentru pierderea partidei, cu 3-2. Eu am încercat tot timpul să-i motivez pe copii, să-i fac să fie concentrați la joc, dar nu am putut mai mult. Al treilea meci l-am jucat când deja era clar că Reșița s-a calificat la turneul final. Băieții au fost relaxați, nu avut presiune și am învins cu 5-1 pe ACS Poli. Eu țin să le mulțumesc tutu­ror pentru acest sezon, sunt mândru de ce au realizat până acum și promitem că anul vii­tor vom scoate mai mult împreună”, a menționat Abdoulaye Diarra.
Ivorianul stabilit la Arad, fost fotbalist la UTA și actualmente component al divizionarei a treia, Lunca Teuz Cermei, a contat la Reșița pe următorul lot de jucători: Felix Pop, Marius Buza, Deyan Leș, Luka Bundik, David Berar, Patrick Schreiber, Davian Contra, Nicolas Baiaș, Darius Burcă, Cristian Bota, Andrei Leca Popa și Mirco Baraiolo.
Marcatorii arădenilor la „zonă” au fost Baiaș și Burcă (cu Alba Iulia), Popa Leca („dublă” cu Re­șița și „triplă” cu ACS Poli) și Leș (dublă cu ACS Poli).

Recomandările redacției