Atletico și Viitorul au triumfat la „Gheorghe Ola” și „Gheorghe Ene”

0
191

viitorul2006 atl2005Timp de două zile, Sala Sporturilor „Victoria” s-a deschis pentru echipele de 8 și 9 ani ale muncipiului și județului, care s-au întrecut în două competiții.
Pentru trofeul „Gheorghe Ola”
s-au bătut cinci echipe, două aparținându-le celor de la Atletico Arad și câte una Viitorului Arad, Șoimilor Pâncota și CS Ineu. Conform așteptărilor, pe primul loc s-a clasat prima „garnitură” a „galben-negrilor” pregătiți de Bogdan Oneț, care a înregistrat numai victorii și un golaveraj zdrobitor 30-0. Anișorac, Caia, Cohuț, Copil, Covaci, Handra, Malița, Manoilă, Mitu, M. Nagy, N. Nagy, Palcu, Pop, Popescu, Ristin, Salamon, Topor și Țonta fac parte din lotul celor de la Atletico 2005, care și-a împărțit primele două poziții la „Gheorghe Ola”.
Dincolo, legea a făcut-o Viitorul Arad, care i-a avut adversari pe cei de la Victoria Arad, LPS, Atletico și FC Andromeda Ineu. Înscrisă în competiție cu nu mai puțin de trei echipe, echipa pregătită de Noerbert Jozsa și Flavius Pavel a ajuns să dispute finala competiției cu Viitorul 1 și Viitorul 2, încheiată cu scorul de 6-2 în favoarea primei linii. Lotul învingătorilor îi cuprinde pe: Bontea, Burza, Butișanu, Căpușan, David, De Rosa, Delezsan, Dorubeț, Fizidean, Hudișteanu, Illes, Joldea, Luca, Narsesovici, Neamțu, Nica, Pavel, Pop, Rad, Roman, Roșu, Sas, Strecu, Szoke și Varga.
Formațiile câștigătoare au primit (doar) diplome din partea organizatorilor, cu mențiunea că în cazul celor de la Viitorul Arad niciun „oficial” al Asociației Județene de Fotbal nu a rămas până la ultimul fluier al finalei pentru festivitatea de premiere. Fazele zonale ale celor două competiții se vor disputa între 26 și 30 noiembrie (Trofeul Gheroghe Ola), respectiv 4-6 decembrie (Trofeul Gheorghe Ene). Reprezentanții ambelor cluburi vor încerca să aducă „zonele” la Arad, respectiv campioanele județelor Mehedinți, Dolj, Hunedoara, Timiș și Caraș-Severin. Un mare aport la organizarea competițiilor de la Polivalentă l-a avut și Direcția Județeană de Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.