Atleții arădeni s-au întors cu rezultate de top de la Campionatul Internațional de Atletism│FOTO

0
143

Rezultate de top pentru atleții arădeni în cadrul Campionatelor Internaționale de Atletism Ediția 66. În prima zi a competiției, sportivii Denis Both și Andrei Severin, pregătiți de către Prof. Miclea Constantin și prof. Betea Catalin, au luat startul în proba de aruncare a suliței în condiții meteo nefavorabile. Astfel, Denis a cucerit medalia de argint cu o aruncare senzațională de 75.42m fiind la 22 cm de medalia de aur, iar Severin Andrei a ocupat locul 5 cu rezultatul de 55.48m.

De menționat că sportivul, Both Denis a suferit o microruptură fibrilară la oblicul abdominal extern drept în urmă cu două luni, momentan se află în recuperare, dar asta nu l-a oprit să concureze la un nivel ridicat la una din cele mai importante competiții atletice, în ciuda ploii torențiale, anunță AJA Arad.

În cea de a doua zi a acestui campionat, sulițașa Oriaku Vannessa a reușit o aruncare foarte bună 46.48m, ceea ce înseamnă un nou record personal, cu această performanță atleta a reușit să obțină medalia de argint.

sursa foto: AJA ARAD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.