supoCu o oră înaintea meciului, parcările din jurul stadionului Motorul erau pline. În curtea interioară, biletele erau deja epuizate, așa că meciul s-a jucat cu casa închisă și mulți dintre cei care și-ar fi dorit să asiste au rămas pe dinafară! Atmosfera intuită a avut Galeria UTA-ei în rol principal, fanii au făcut spectacol cu torțe și fumigene și și-au ales drept motto „Fotbalul arădean se scrie cu trei litere: U T A”.
Fotbaliștii au pătruns cu trandafiri pe gazon, un mic cadou pentru doamnele și domnișoarele din tribunele pline ochi. Dar și cu câte o hârtie pe care era imprimat mesajul lansat de team-managerul Codru Grădinariu înaintea jocului – „Bine ați venit, dar aici e UTA!”. Cam 1,500 de spectatori au umplut arena din Cartierul Aradul Nou, casa roș-albilor până la ridicarea noului stadion.
„Sunt mulțumit și bucuros de ce am văzut în tribune. Într-adevăr, publicul a fost al doisprezecelea jucător al nostru. De aici se pleacă înspre fotbal. Bate vântul în tribune și în Liga I, ne bucură și mai mult că am avut mulți spectatori, contează mult”, a comentat Roland Nagy. „Mă bucură că am strâns atâta lume, e o mândrie pentru județ că două echipe se bat la primul loc. Au văzut goluri multe, spectacol bun, e bine că lumea începe să vină la stadion. A existat spirit de fair-play, cel mai important aspect”, a com­pletat omologul său de pe banca Naționalului, Adrian Abrudean.

Recomandările redacției