neaguvoicDrumurile a doi fotbaliști crescuți la Pitești sunt pe cale să se întâlnească din nou la UTA. George Neagu și Adrian Voiculeț au sosit împreună în Calea Aurel Vlaicu în vara anului 2010 și au avut o jumătate de sezon bună în tricoul „alb-roșiilor”. Fotbalistul de bandă stânga a părăsit Aradul în urmă cu două ierni cu destinația Pandurii, trecând apoi și pe la Dacia Mioveni, în timp ce Voiculeț s-a despărțit de „textiliști” la finele acelei stagiuni din postura de golgheter al seriei de Vest a ligii secunde, cu 19 reușite. Între timp, valorosul „vârf” a trecut pe la Brașov, Mioveni și FC Bihor, dar niciunde nu s-a impus și și-ar dori să revină la echipa la care a dat cel mai bun randament.
Așa se face că Voiculeț se antrenează, de marți, cu UTA, iar miercuri, a evoluat în formația titularilor în amicalul de la Șiria. „Bobo” a și marcat un gol frumos și a fost și în centrul altor faze spectaculoase, create în special de bunul său prieten, George Neagu. Este evident că cei doi se simt foarte bine în teren, chiar și reușita atacantului de 27 de ani venind din pasa mijlocașului stânga. De fapt, în timp ce portarul Șiriei scotea balonul din plasă, foștii piteșteni, care au îmbrăcat tricourile cu numerele 22 și 23, se îmbrățișau ca în vremurile bune.
Deocamdată, însă, Adi Voiculeț nu și-a oficializat revenirea la Arad, dar, din câte a lăsat să se înțeleagă Adrian Falub, el va fi menținut în lot dacă situația financiară a clubului se va schimba.
„Voiculeţ ne-a rugat să-l primim la pregătire, dar bineînețeles că am dori să-l ținem aici. Toată lumea îl cunoaște, iar el știe ce i-a oferit și-i mai poate oferi UTA, dar și el, ca și noi restul, depinde de ceea ce se va întâmpla la club în zilele următoare”, a explicat antrenorul „textilist”.

Recomandările redacției