targ turism

Aradul a fost printer judeţele participante la târg

Aradul a fost reprezentat la Târgul de Turism al României, desfăşurat la Bucureşti. Ofertele judeţului nostru în domeniu au fost promovate aici.

 

Astfel, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică al judeţului Arad a fost prezent cu un stand şi numeroase materiale de prezentare ale principalelor obiective turistice arădene.

 

„Judeţul Arad a dovedit că are resurse turistice semnificative, dar că obiectivele care ar putea atrage turiştii sunt insuficient valorificate. Centrul de Informare şi Promovare Turistică al judeţului Arad vine în întâmpinarea acestor doleanţe, pentru ca turismul arădean să fie competitiv, în ţară, dar şi în străinătate. Ca judeţ de graniţă, cu facilităţi de transport dezvoltate, Aradul are ce oferi”, a fost concluzia Dalianei Moţiu, sef serviciu Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică al judeţului Arad.

 

La acest eveniment au participat de la agenţii de turism şi hoteluri, până la consilii locale, patronate, dar şi firme din străinătate. Astfel, au fost prezenţi expozanţi din Austria, Bulgaria, Ungaria, Germania, India, Turcia şi Palestina.

Recomandările redacției