Două maşini ale Poliţiei Locale, filmate în timp ce erau parcate pe spaţiul verde.

Cei care ar trebui să îl protejeze, cu atât mai mult cu cât îl întâlnim foarte rar în Arad, tocmai îl încalcă. Este vorba despre spaţiul verde, victimă în acest caz, şi de obicei pentru oraşul nostru „verde“, şi despre Poliţia Locală – călău în acest episod.

Un arădean ne-a trimis o filmare pe adresa redacţiei, în care se vede foarte clar cum două maşini ale Poliţiei Locale staţionează fără nici un fel de probleme pe spaţiul verde, în apropierea Parcului Europa. „Le-am atras atenţia că sunt parcaţi pe spaţiul verde, iar în acel moment au devenit foarte agresivi şi au vrut chiar să îmi dea amendă pentru că îmi permit să îi iau la întrebări. Mi-au spus că ei au voie să parcheze unde vor «muşchii lor». I-am întrebat de ce nu parchează pe drum, că aveau loc, şi nu pe spaţiul verde. Mi-au spus să îmi văd de treabă, dar în momentul în care am început să îi filmez au aprins girofarurile“, ne spune arădeanul.

 

video
 • Emin spune:

  Cotuna Adrian inainte sa publici articolul de mai sus verifica mai bine sursa! Cele 2 echipaje de politie sa aflau in timpul programului de servici. Masinile sunt parcate pe calea de acces ce face legatura intre Praporgescu si malul Muresului(Club Sportiv West Arad)portiune asfaltata. Daca situatia o impune pot parca si pe trotuar valabil pentru toate vehiculele reglementate cu regim prioritar! Jalnic a ajuns massmedia si jurnalismul.

  • Un om cu bun simt. spune:

   Este la mintea cocosului ca erau in timpul programului, doar nu se duc la Perla in timpul liber, cu masina de serviciu. In timpul liber, se duc cu masina personala si o parcheaza tot asa. Jumatate pe asfalt, jumatate pe spatiu verde ca si asa este distrus. Apoi, limbajul si modul de comunicare, ce edificare mai trebuie?

   • Un alt om spune:

    Daca este in timpul programului nu vad unde ar fi problema! Ce fac ei personal in timpul liber e treaba lor! Stirea este depre politia locala cum ca incalca legea!

  • Nimeni altu spune:

   Sunt complet inutili. Mereu fac ce vor ei, fac abuz de putere oricât de lacheti ar fi. Mereu fac pe smecherii pana sunt filmați și apoi devin ok…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției