Au apărut igluu-rile: arădenii se pot bucura de atmosfera de poveste

0
11365

 Dacă la sfârşitul lui noiembrie vorbeam de posibilitatea instalării unor costrucţii în formă de iglu, iată că de vineri seara, ne putem bucura de montarea lor. Atât pandemia cât şi frigul de afară a impus găsirea a tot felul de soluţii pentru încălzirea teraselor şi salvarea sectorului HoReCa.  În mai multe ţări europene, s-a venit cu ideea construirii unor iglu-uri. Şi pentru ca românul e inventiv şi se adaptează, o firmă arădeană, care produce asemenea lucruri, s- a pus pus pe treabă. Construcţiile de tip igluu sunt elegante, estetice și sigure pentru această perioadă atat de controversată.
Primele rezultate se văd deja în oraş. Datorită acestor mici igluu -uri  s-a redeschis un restaurant, unde absolut toți clienții își doreau să servească cina într-un loc inedit, cu vedere la pădure.

Deasemenea, o cafenea restaurant închisă până zilele trecute,  s-a redeschis în centrul orașului. Și, chiar dacă afară plouă şi e frig, aici se respectă normele DSP impuse pe timp de pandemie . La inaugurare  nu era nici o masă liberă în centru oraşului.

“Oamenii au înțeles că trebuie să găsim soluții ingenioase ca să păstrăm normalitatea. În plus, aceste igluu-ri  vor exista mulți ani de acum încolo, nu pentru a răspunde restricțiilor ci pentru a asigura clienților posibilitatea de a sta pe terasă și în sezonul rece. Asta înseamnă un plus pentru fiecare locație în anii care vor urma. Producem aceste igluu-ri în România și sunt probabil cele mai performante iglu din lume, la doar 699 euro, preț subvenționat pentru România. Fabricate din aluminiu spațial, cu film de 0.8 mm, cu sistem electric și iluminare Philips incluse”, spun reprezentaţii firmei, ce costruiesc minunatele căsuţe ce ne duc cu gândul la Era Glaciară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.