Victoria clară cu Mama Mia Becicherecu Mic nu a schimbat „macazul” în curtea Cermeiului, care a pierdut cel de-al șaselea meci al returului pe terenul unei echipe de puști. E adevărat, Radu Anca și Roland Nagy nu au abordat partida cu cel mai bun „unsprezece” pentru a evita suspendările cu Lugojul,
însă – chiar și așa – „alb-roșii” aveau datoria să se prezinte altfel pe terenul celor de la Centrul Naționaș de Pregătire Timișoara.
Poate, jocul Cermeiului ar fi trebuit să arate ca și în primele 20 de minute. Prestația bună a oaspeților se și putea concretiza cu deschiderea scorului, doar că Țieranu a respins de pe linia porții finalizarea lui Sulea, în timp ce Brîndușe a șutat peste, iar Nistor a reluat cu capul pe lângă. Toți se aflau în poziții ideale de gol, după care…beznă. În 15 minute, gazdele au rezolvat – practic – partida. Primul a „cântat” Pițigoi printr-o reluare în plasă, cu capul, la centrarea lui Peter, acesta din urmă înscriind imediat după pentru 2-0 la o respingere greșită a lui Mureșan. Erau minutele 23 și 27, însă până la pauză tabela s-a dus la
3-0. Tot Peter a centrat, iar Kovari a înscris și el din careul mic.
Deși nu a mai riscat mult în defensivă, formația vizitatoare nu a avut un joc mai bun după pauză. Un șut în blocaj al lui Brîndușe și un altul de la 19 metri peste poartă al lui L. Bodri nu au însemnat mare lucru pe plan ofensiv, în timp ce pe o contră Mureșan a reușit să-l blocheze pe Filip din poziție de unu la unu cu acesta. Golul de onoare al Cermeiului avea să vină în cele din urmă, mai precis în minutul 78 printr-o execuție frumoasă a lui Copil: șut de la 23 de metri sub transversală. Atât și nimic mai mult, 1-3 și toate „tunurile”, miercuri, pe Lugoj.
Formații:
CNP: Dobre – Stoianovici, Ție­ranu, Goța, R. Popa (90 Băltariu) – Coroiu, Jurj, Peter (82 Trip), Kovari – Pițigoi (66 Chera), M. Filip (75 Șimăndan)
Cermei: Mureșan – Berari, Cotoc, Nistor, Aldan – Copil, Mihuța (49 T. Bodri), Ianc (73 Suslak), Sabău – Sulea, Brîndușe (54 D. Bulza)
Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie – Sibiu) – Vasile Duță (Avrig – Sibiu), Alina Voaideș (Sibiu)
Observatori FRF: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Antonie Burtea (Reșița)

Recomandările redacției