A treia etapă a Ligii Elitelor la Under 19 a fost cu ghinion pentru „alb-roșii”. Asemenea echipei mari, arădenii au pierdut în prelungiri, după ce au avut dublu avantaj pe tabelă.
Totul părea să se desfășoare bine pentru UTA, când Toma (la o recuperare din pressing a balonului) și Pop (șut frumos din apro­piere după centrarea lui Copaci) i-au dus pe „textiliști” în avantaj. Scorul pauzei a fost 1-2, pentru ca în partea a doua, mai precis în minutul 62, eliminarea lui Dennis Lazăr (pentru două „galbene”) să conteze enorm în desfășurarea ostilităților. Timișorenii au marcat încă de două ori, golul victoriei chiar în al doilea minut de prelungire.
„Am început foarte bine jocul, ne-am dus pe merit la 2-0, dar apoi am cam făcut pasul înapoi. După eliminarea lui Lazăr s-a rupt și mai mult filmul, e nepermis ceea ce a făcut el. Știind că mai are un cartonaș galben a vociferat la deciziile arbitrilor și a plecat mai repede la vestiare. Am și avut ghinion, căci urma să-l schimbăm, dar mingea nu a mai ieșit afară…Trebuie să eliminăm aceste episoade de indisciplină, căci ne trag evident în jos”, ne-a declarat Dan Oprescu, unul dintre tehnicienii UTA-ei II. De asemenea, accidentarea lui Iova și absența de ultim moment al lui Vasile au dereglat și ele puțin lucrurile în formația arădeană, care a trebuit să facă mici improvizații pe sinteticul bazei sportive Poli II.
Stanciu – Iova (Mager), Rogojan, Iuga, Copaci – D. Lazăr,
Jorza – Pop, Toma, Stahl (Varga) – Țurcanu a fost formația aliniată de UTA Under 19 pe Bega.

Recomandările redacției