alex_velea_antoniaDupă câteva luni în care lumea a întors pe toate feţele idila lor secretă, Alex Velea şi Antonia au decis vineri să-şi dea dragostea pe faţă. Cei doi au fost prezenţi la Sibiu, la un concurs de frumuseţe, unde au fost chemaţi pentru câte un recital. La sfârşitul spectacolelor susţinute separat, opt bodyguarzi i-au ajutat să se reîntâlnească şi să fugă împreună spre Bucureşti.

La Sibiu, la evenimentul Miss Models International, în cadrul căruia 21 de frumuseţi din întreaga lume s-au întrecut pentru titlul de cea mai frumoasă fată, Alex Velea şi Antonia nu s-au mai ascuns şi şi-au arătat iubirea în public.

S-au sărutat în culise fără să se mai ferească de fanii şi jurnaliştii prezenţi, după care au tras câte o cântare. Primul care a urcat pe scenă a fost Alex. Îmbrăcat cu o vestuţă roz, artistul a dat tonul petrecerii, iar la jumătatea recitalului său a strecurat o bucată dintro melodie de-a Antoniei. “Asta e pentru fata frumoasă care vine să cânte după noi”, a transmis Alex publicului. A mai cântat patru melodii, apoi a venit momentul ei. Iar cântăreţul a ţinut să îi fie aproape: a venit să o susţină, a luat-o după gât, a sărutat-o şi s-au întreţinut, glumind minute în şir.

La încheierea spectacolului, Antonia a fost flancată de opt bodyguarzi , care au ajutat- o să reajungă, printr-o ieşire mai ferită, în braţele lui Alex. Cei doi au plecat împreună, direct spre Bucureşti.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției