„Roș-albii” au fost puși în gardă de victoria cu 11-2 a „uniriștilor” împotriva celor de la Dacia Orăștie și au deplasat tot ce au avut mai bun la Alba Iulia. L-au adus de la Călărași și pe mijlocașul Lezeu, care nu a prins lotul de 18 în meciul dintre Dunărea și UTA, iar meciul părea să fie unul cât se poate de simplu după un prim sfert de oră cu două goluri în poarta adversă.
Au marcat Nagy și R. Petcuț, după care Cocean a văzut cartonașul roșu, astfel că „roș-albii” se vedeau nevoiți să joace în zece oameni timp de 70 de minute. Dar, s-au descurcat excelent, marcând alte patru goluri după pauză, prin același Nagy, Lezeu și Roșu (2). Gazdele au încercat să revină în joc după un penalty transformat la 0-3. „Sincer vă spun că ne era puțin frică de acest meci. Echipa nu se antrenase deloc pe iarbă, iar efectivul era și el redus din pricina accidentărilor. În plus, adversarul s-a reorganizat în iarnă și avea moral după victoria clară din etapa precedentă. Am mai și rămas în zece încă de prin minutul 18-19, însă băieții s-au mobilizat, au făcut un meci bun și au câștigat cât se poate de clar”, a spus Mihai Petcuț, antrenor al UTA-ei Under 19 alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi, după Unirea – UTA 1-6.
Creța – Savin, Sabău (65 Roșu), Onuțan, Frai – Nagy, Curta, Lezeu, Cocian, Țuța – R. Petcuț (73 Stan) a fost echipa utilizată de arădeni în Cetatea Unirii. „Roș-albii” au maxim de puncte după 9 runde disputate în seria a 8-a a Campionatului Național Under 19.

Recomandările redacției