Au demarat pregătirile pentru Nedeia de la Hălmagiu

0
629

Adrian ŢocaÎn această perioadă, administrația comunei a început pregătirile pentru Nedeia de la Hălmagiu. Este ultima nedeie de pe Valea Crişului şi penultima petrecere câmpenească înainte de  celebrul Târg de Fete de  pe Muntele Găina.
Nedeia hălmăgeană va avea loc în ziua de duminică,  12 iulie, la Hălmagiu. Locația ei de desfășurare va fi platoul din faţa Căminului Cultural, vizitatorii având la disăpoziție și parcul din centrul comunei.
Pentru a afla mai multe despre pregătirile pentru această sărbătoare, am stat de vorbă cu edilul comunei, Adrian Ţoca. „Vom avea mulţi invitaţi, vin ansambluri folclorice din tot judeţul, vin mulți interpreți de muzică populară; până atunci vom vedea ce alte ansambluri îşi vor confirma prezența. Un lucru important este faptul că la această sărbătoare vor fi mulți spectatori – ținând cont de expe­riența edi­țiilor anterioare – care cu sigu­ranţă vor avea toate con­dițiile să  se  simtă bine şi vor mai uita de problemele vieții de zi cu zi. Numai vremea să țină cu noi și să fie frumoasă,.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.