Au dispus clar de vicecampioana Timișului în plin proces de formare: Național Sebiș – SC Carani Murani 3-0

0
300

Trei dintre fotbaliștii care s-au prezentat luni, 15 iulie, la reunire, au aruncat deja prosopul la Sebiș. Portarul Marc și fundașii Toriște și Lang sunt deja istorie pe malul Crișului Alb, însă Dănuț Șomcherechi a convins alți jucători să i se alăture. Printre aceștia este și portarul Sebastian Moroz (21 de ani), care a mai evoluat la Sebiș în urmă cu doi ani. După ce s-au despărțit de CSM Slatina, portarul Sorin Gavriș și fundașul central, Adrian Bărbuți, tot de la CSM Slatina, au venit și ei la Sebiș. De la Baia Mare au mai sosit și mijlocașul Cristian Hojda (1999),
atacantul Adrian Balha (născut în 2000) și sătmăreanul George Lăpușan (mijlocaș). Totodată, la Sebiș a revenit Cristi Poștoarcă, accidentat grav în ultimul sezon.
Așadar, cu o echipă în plină formare, Naționalul a dispus cu 3-0 de vicecampioana județeană a Timișului, SC Carani Murani. Scorul a fost deschis de Szekely, care a beneficiat de o acțiune inițiată de Bandula și pasa lui Pop, marcând din interiorul careului din poziție de unu la unu cu portarul. Călin Pop s-a aflat apoi la finalizare, după centrarea perfectă a lui Susan: 2-0. Și ca rețeta să fie respectată și acesta din urmă a înscris, din pasa lui Balha, pentru concluzia amicalului: 3-0.
Așadar, sebișenii câștigă clar primul test al verii. „Am avut ca tematică principală jocul defensiv, organizarea jocului și po­sesia. Mă declar mulțumit de acest prim meci, cu șapte nou veniți, după o săptămână de antrenamente zilnice combinate. Într-adevăr, ne-a plecat trei dintre jucătorii sosiți luni, dar au venit alții, intresanți, sunt mulțumit de ei deocamdată. Bineînțeles, vreau să-i mai văd cum se mișcă la antrenamente și jocuri. Urmează o săptămână cu două partide, miercuri, de la 7 seara, cu Sântana și sâmbătă dimineața, cu Ineul”, ne-a declarat Dănuț Șomcherechi, antrenorul Naționalului.
Contra celor de la Carani Murani, Sebișul a evoluat în formula: Moroz -Poștoarcă, Bărbuți, Forisz, E. Cornea – Hojda, Cl. Pop – Susan, Bandula, Vereș – Szekely. Au mai evoluat: Gavriș, Balha, Deliman, M. Codrea, Lăpușan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.