Au făcut lucrări și nu s-au mai obosit să refacă stricăciunile

0
299

Lucrările au fost făcute, ceea ce trebuia însă rezolvat imediat după finalizarea acestora a fost uitat. Astfel, operatorii care au derulat lucrări de infrastructură pe domeniul public al municipiului nu au mai adus la starea inițială suprafețele afectate de săpături. Ei au fost verificați în vederea aplicării prevederilor legale de către polițiștii locali și așa s-a aflat că lucrul nu a fost dus până la capăt. 

În total s-a ajuns la un număr de zece sancțiuni contravenționale, în cuantum de 25.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legate de aprobarea Regulamentului privind avizarea, executarea, urmărirea și recepționarea calitativă a lucrărilor edilitar-gospodărești (carosabil, trotuare, platforme, alei și zone verzi) din municipiul Arad. Acestea vor fi aplicate în zona centrală, în proximitatea fostului cinematograf Dacia, pe Calea Aurel Vlaicu și în cartierul Micălaca, zona Miorița.

În toate situațiile, fie că a fost vorba despre partea carosabilă sau trotuare, la încheierea lucrărilor operatorii au omis să remedieze deteriorările produse cu ocazia săpăturilor.

De asemenea, în perioada următoare, verificările care vizează sancționarea contravențională a tuturor operatorilor care derulează lucrări de infrastructură pe raza municipiului, fără a respecta obligația de a readuce terenul la forma inițială, vor continua și în celelalte zone ale municipiului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.