Au făcut sute de milioane de dolari în 2019. Kylie Jenner, primul loc în top

0
295

Vedetele au dat lovitura! 2019 i-a umplut de bani pe fotomodelul Kylie Jenner, actorul Dwayne Johnson, actriţa Scarlett Johansson şi cântăreţele Taylor Swift şi Katy Perry. Ei au câştigat cel mai bine în anul care a trecut, scrie Click.
La numai 22 de ani, Kylie Jenner a devenit miliardară anul acesta, în luna martie. Ea este cea mai tânără persoană din lume care a atins averea de un miliard de dolari prin forţe proprii. Vedeta a câştigat la greu datorită vânzărilor record de care s-au bucurat produsele companiilor sale, Kylie Cosmetics şi Kylie Skin. Apoi, în luna noiembrie, Kylie Jenner a dat lovitura din nou, când a anunţat că vinde 51% din firmă gigantului grup Coty, la preţul de 600 de milioane de dolari.
Mulţi bani a câştigat anul acesta şi Dwayne Johnson (47 de ani). El este actorul care a încasat cei mai mulţi bani între iunie 2018 şi mai 2019, potrivit revistei „Forbes”. Este vorba de suma uriaşă de 89,4 milioane de dolari. În prezent, starul are o avere de 320 de milioane de dolari.
Scarlett Johansson (35 de ani) este actriţa cel mai bine plătită în 2019, potrivit „Forbes”. Ea a încasat suma de 56 de mili­oane de dolari între iunie 2018 şi mai 2019. Banii provin mai ales de la rolul pe care l-a jucat în filmul „Black Widow”, care va avea premiera anul viitor. Datorită câştigului semnificativ din 2019, actriţa a ajuns la o avere de 165 de milioane de dolari.
Foarte bine a câştigat în anul care se încheie şi cântăreaţa Taylor Swift (29 de ani). Ea a fost desemnată de „Forbes” drept vedeta cu cele mai mari încasări în anul 2019. Diva a obţinut un venit de 185 de milioane de dolari. Taylor Swift are în pre­zent o avere de 400 de milioane de dolari.
Katy Perry (35 de ani) a obţinut des­păgubiri de 2,78 de milioane de dolari după ce rapperul Flame a acuzat-o de plagiat şi a pierdut procesul. De asemenea, Katy a primit un inel de logodnă cu diamante şi safire de 6 milioane de dolari de la actorul Orlando Bloom, în februarie. Ea a ajuns la averea de 330 de milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.