Au fost declarați vindecați și externați 439 de arădeni

0
637

Timp de o lună și jumătate, mulți arădeni au reușit să se vindece complet de noul coronavirus și să plece din spitalele în care au fost tratați. Unii dintre ei cu forme mai grave, alții cu forme mai ușoare ale bolii. Chiar dacă au fost cei care au suferit mai mult, sau cei care au scăpat cu bine din asta cu mai puține simptome, mulți au reușit să învingă virusul, în timp ce puțini au mai rămas încă pe lista cazurilor active. Astăzi, 20 mai, numărul cazurilor vindecate a ajunsa 439. Aproape zilnic sunt declarați vindecați mai mulți arădeni care se întorc la familiile lor. Încet, după ce au trecut printr-o provocare de acest fel, aceștia vor putea să își reia liniștiți activitățile pe care le aveau cândva.
Ca să fie declarați vindecați, ei au trecut prin cel puțin trei teste făcute. Primul a fost cel care le-a confirmat faptul că sunt infectați, al doilea a fost făcut pentru a fi declarat vindecați și ulterior a urmat al treilea pentru siguranța testului doi.
„Numărul pacienților vindecați de COVID-19, la Arad, a ajuns astăzi, la 439! Pacienții, care au fost internați pe secțiile COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au fost declarați vindecați și externați, după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative!”, a declarat Simina Roz, Purtător de Cuvând al spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.