Au fost găsite două urme de ADN pe explozibil

0
324

Conform Antena 3, după analizele efectuate, anchetatorii au descoperit două urme de ADN pe explozibil. Unul dintre acestea îi aparține chiar afaceristului Ioan Crișan, anchetatorii urmând să stabilească cui aparține cel de-al doilea.

Astăzi se împlinește o săptămână de la asasinatul lui Ioan Crişan şi nici până acum cei care s-au răzbunat pe el nu au fost găsiți. Familia nu are voie să ridice cadavrul de la morgă până la finalizarea anchetei. 

În ancheta privind asasinatul omului de afaceri din Arad, procurorii nu au reținut deocamdată niciun suspect. Posibilele legături ale lui Crișan cu rețelele de traficanți sunt verificate în continuare. Camioanele lui ajungeau în țări din Europa de Est – cel mai des Bulgaria și Ucraina.

Pentru asasinat s-ar fi folosit TNT, un explozibil extrem de puternic, care, în anumite cantități, poate dărâma şi o clădire întreagă. Specialiștii spun ca pachetul cu explozibil era cel mai probabil de mărimea unei poșete.

Bomba este una de tip militar din fosta Iugoslavie şi montarea ei nu ar dura mai mult de un minut, spun experții.

Autorii atentatului ar fi făcut şi erori. Autoritățile din țara noastră cooperează şi cu cele din alte state, fiind posibil ca cel care ar fi comandat asasinatul sa nu fie din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.