Au fost lansate invitațiile pentru Topul Firmelor 2014

0
290

ccia

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează în 23 octombrie 2015 cea mai așteptată gală a mediului de afaceri arădean: Topul Județean al Firmelor.

S-au lansat deja invitațiile de participare pentru societățile care se clasează pe locurile 1-10 ale clasamentului Topul Firmelor, iar activitatea de organizare a ceremoniei de decernare a premiilor este în plină desfășurare.

„Anul acesta evenimentul Topul Firmelor va avea un impact deosebit, dată fiind și aniversarea a 25 de ani de la reînființarea Camerei de Comerț din Arad. Va fi un moment deosebit pentru instituția noastră, precum și pentru reprezentanții mediului de afaceri arădean și pentru toate personalitățile de marcă care au sprijinit de-a lungul timpului instituția camerală din Arad”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Topul Firmelor se întocmește după o metodologie unitară la nivel național care implică utilizarea unui program complex, bazat pe indicatorii financiari din bilanţul contabil depus de firme conform cu Directivele Europene, furnizat de Ministerul Finanţelor Publice pentru anul anterior.

Agenții economici invitați sunt așteptați să confirme participarea până la data de 16.10.2015 . Pentru detalii suplimentare, persoana de contact Gabriel Leucuța,  telefon 0729 969669, email gabriel.leucuta@ccia-arad.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.