Au fost prinși la volan sub influența alcoolului și substanțelor interzise

0
157

Polițiștii au depistat în trafic mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului și substanțelor psihotrope.

Pe raza localității Nădlac, un bărbat de 42 de ani, din aceeași  localitate, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Cu aceeași alcoolemie a mai fost depistat, pe raza localității Beliu, un bărbat de 60 de ani.

De asemenea, au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe D.C. 83, pe raza localității Chelmac, un arădean de 48 de ani cu 0,98 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.N. 69, pe raza localității Șagu, o arădeancă de 37 de ani 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.C 38, pe raza localității Zimbru, un bărbat de 50 de ani, din Gurahonț cu 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Buteni, un bărbat de 58 de ani, din Gurahonț cu 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Nădlac, un nădlăcan de 52 de ani cu 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe raza localității Pâncota, un ineuan de 49 de ani cu 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza municipiului,  un tânăr de 21 de ani, din Arad, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența substanțelor interzise (metamfetamină).

   Tututor persoanelor în cauză le-au fost recoltate probe biologice, fiindu-le întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.