La sediul Inspectoratului Școlar Jude­țean Arad a avut loc, ieri, ședința publică de repartizare a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte) pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului. Este vorba despre profesorii care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.
Astfel, 459 candidați au avut evaluate lucrările, dintre care 197 candidați au obținut note peste 7, 348 candidați au obținut note peste 5, iar 127 candidați au fost prezenți la ședința de repartizare. Din cele 57 posturi titularizabile publicate ( cu valabilitate de patru ani) ieri au fost ocupate 15 posturi.
„Mâine (n.r. astăzi) 26 iulie 2018 va continua ședința publică de repartizare a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform graficului afișat la sediul Inspectoratului Școlar Județean Arad”, a men­ționat prof. dr. Anca Stoenescu, inspector școlar general delegat.
(I.P.)

Recomandările redacției