Au ieșit pe drumurile județului cu alcoolemie ridicată sau fără permis

0
345

Odată cu venirea weekendului, oamenii  se relaxează și nu mai iau atât de în serios regulile de circulație sau cele legate de conducerea sub influența alcoolului. În astfel de cazuri se întâmplă accidente sau momente neplăcute precum cele de mai jos.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Vărădia de Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, pe raza aceleiași localități, având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat un pecican de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Pecica.

În Bocsig, un bărbat de 41 de ai, din aceeași localitate, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice pentru a se putea stabili cu exactitate  alcoolemia persoanelor.

Au mai avut loc și alte cazuri, în afară de cele care implică o alcoolemie ridicată.

Un bărbat de 32 de ani, din Pecica, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având dreptul de a conduce suspendat. Un tânăr de 27 de ani, din Sintea-Mare, a condus un autoturism fără a avea permis pe raza aceleiași localități.

Pe raza localității Ghioroc, un tânăr de 24 de ani, din județul Timiș, a condus un ATV în apropierea lacului de agrement, și în urma pierderii controlului asupra direcției de deplasare s-a răsturnat, acroșând un bărbat de 65 de ani, din Curtici. Evenimentul s-a sfârșit doar cu niște pagube materiale. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că ATV-ul este neînregistrat, iar tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru nerespectarea legislației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.