Au ieșit unii utiști definitiv din grațiile lui Popa? „Mi-am propus să construiesc o echipă, iar câțiva nu mă ajută deloc”

0
275

Chiar dacă Academica Clinceni și FC Snagov nu au fost cu nimic mai bune decât „Bătrâna Doamnă” și-au oprit punctele, dar au și scos la suprafață limitele unor jucători arădeni. Cel puțin antrenorul Ionuț Popa e convins că unii nu pot mai mult sau cel puțin nu se încadrează în planurile sale de reconstrucție a formației „roș-albe”.
Joi, la câteva minute după ultimul fluier al disputei de la Ghermănești, „Mister” era foarte dezamăgit și a lăsat să se înțeleagă că unii dintre elevii săi au ieșit definitiv din grațiile sale. „Nu vreau să dau nume, însă îmi dau seama că unii nu pot mai mult. Greșelile individuale mari comise azi scot în evidență calitatea lor fotbalistică, iar asta îmi dă serios de gândit. Se știe că mi-am propus să construiesc o echipă, iar câțiva dintre jucători nu mă ajută deloc. Dimpotrivă, stagnăm sau chiar regresăm tot insistând cu ei. Așa că mă gândesc să-i pun deoparte și să dau șansa tinerilor, chiar dacă și în dreptul acestora am unele
rezerve”, spune experimentatul tehnician al Campioanei Provinciei.
După eșecurile împotriva celor două formații ilfovene, UTA riscă să fie înghițită de pluton la finalul rundei cu numărul 8, iar Ionuț Popa reamintește: „Când am vorbit des­pre locurile 10-15 nu am avut nicio tactică în cap, ci pur și simplu cunoșteam și cunosc rea­litatea de la această echipă. Adică mi-am dat seama că oricât am trage noi de unii jucători, ei nu pot depăși un anumit nivel, iar ei sunt actorii principali. Jucătorii formează grupul într-un vestiar, jucătorii intră pe teren, depindem în mare parte de cultura lor fotbalistică, de talentul lor și de modul lor de a gândi acest sport. Tare mi-e teamă că o să ajungem să tragem cu dinții de unul dintre acele locuri 10-15, deși, bineînțeles, cu toții ne-am fi dorit mai mult de la acest campionat”.
Delegația arădeană a ajuns spre dimineață acasă la bordul unui autocar, iar sâmbătă și duminică s-au antrenat normal. Miercuri e din nou meci în 16-imile Cupei României, cu Poli Iași, de la ora 16, pe arena „Motorul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.