Au întors golurile „Mielului”: CS Ineu – Lunca Teuz Cermei 3-2 (1-2)

0
305

dragan1„Suntem ca spaniolii și englezii, pășim în noul an direct cu joc”, spunea Mircea Aslău după amicalul cu Ineul, prima mișcare a celor de la Lunca Teuz Cermei în 2015, care au avut și o noutate în lot, fostul pâncotan Nistor.
Iar divizionara a patra nu s-a descurcat rău, chiar a condus la pauză prin „dubla” lui Alin Drăgan. Mai bine pregătiți fizic, zărăndanii au anulat golurile „Mielului”, prin Boldizsar și Purece. În prima parte, pentru echipa lui Cristi Sculici mai punctase fundașul Ciobanu. „Așa-zișii senatori de drept au făcut doar un antrenament azi, am dorit să-i văd la lucru pe cei care au evoluat mai puțin sau jucătorii noi. Lăsând la o parte oboseala acumulată în cele 8 zile de pregătire și terenul destul de greu,  a fost un test reușit. Miercuri o să anunț și lotul cu care mergem la Moneasa”, a explicat antrenorul Ineului.
Formații:
CS Ineu: Gorun – Gavriș, Ciobanu, Morariu, Hulbăr – Hrezdac, Tomuț – Voștinar, Crișan, Cotoc – Mașniță. Au mai jucat: Bujor – Bun, Popovici, Șulumberchean, Boldizsar, Purece, Gavrilă.
Cermei: Rusu – Varga, Malancu, Morar, F. Brîndușe – Nistor, Țigan, Berar, Botaș – Drăgan, Goldiș. A mai jucat Gudiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.