Au picat testul ultimului amical: Luceafărul Oradea – Șoimii Pâncota 3-1

0
270

O formație ce vrea să ajungă în Liga a II-a și una ce trage să se mențină acolo și-au dat întâlnire pe terenul doi al bazei Luceafărul din Sânmartin. Amicalul a avut un ritm alert, patru goluri și destule „povețe” pentru cei doi tehnicieni. Din păcate, Ionuț Popa are ceva motive de îngrijorare, în special datorită problemelor de ordin defensiv.
După nici 25 de minute din prima parte, orădenii aveau deja 2-0 pe tabelă. Prima reușită a venit de la punctul cu var, din piciorul lui Roșu, faultul în careu aparținându-I lui Suciu. Apoi, Balla a găsit colțul scurt al porții lui Cioară după o combinație în careu cu Arnăutu. „Șoimii” s-au trezit și ei pe final de repriză, dar șutul din alergare al lui Leucuța a mângâiat transversala.
Golul de 2-1 a venit destul de repede în mitanul secund. Nou intratul Fuchs a găsit colțul lung al porții lui Goia după un atac prelungit al „alb-negrilor”. Deși au avut mai mult inițiativa, oaspeții au încasat și golul trei. Se întâmpla în minutul 88, când Mihuța a înscris și el la colțul scurt. Marius Ion a încheiat partida cu un șut frumos de la 19 metri, Goia reținând balonul în doi timpi.
Formații:
Luceafărul: Goia (55 E. Pap, 59 Goia) – Drăgan, Nogo, Hlinca (52 Bactăr), Al. Radu – Feher, Țegle, Sorian (64 Chiș) – Roșu (55 Balea), Arnăutu (55 Mihuța), Balla (55 Floruț).
Pâncota: Cioară – Dan, Crișan, Pascariu, Dubeștean – Suciu (46 Fuchs), Pavel (46 Issa) – Leucuța (46 Gîlcă), Dragalina (50 Al. Mihai), Vasi (20 Pirtea) –  M. Ion.
Crișan și Vasi, ultimele achiziții?
Ionuț Popa a mai cerut conducerii clubului două întăriri pentru partea a doua a stagiunii de ligă secundă, iar pâncotanii au optat pentru doi foști internaționali. Fundașul central, Horia Crișan (1,93 metri, 21 de ani), a și sosit în „alb-negru”, evoluând tot meciul la Sânmartin. Dar, în „alb-negru” mai ajunge și unul dintre cele mai bune produse ale generației 1997-1998 de la Atletico. Emanuel Vasi și-a încheiat conturile cu Manchester City, și-a încercat șansa la grupări din Italia, dar și la ACS Poli, dar acum este în Podgorie. „Condu­cerea a discutat cu ei, s-au înțeles, mizez pe cuvântul lor că rămân la echipă. Ambii au calitate pe două posturi deficitare pentru noi, eu zic că ne vor ajuta”, a adăugat „Mister”. Mai rămâne de văzut și când își va reveni Emanuel Vasi, care la mijlocul primei reprize confruntării cu Luceafărul a suferit o entorsă de gleznă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.