Au răzbunat eliminarea din Cupă: UTA II – Mama Mia Becicherecul Mic 1-0

0
169

Echipa a doua a clubului fanion a Aradului a reușit să obțină prima victorie după două luni de zile în liga a treia. Tinerii utiști au răzbunat elimi­narea din Cupă, opera acelorași timi­șeni de la Mama Mia Becicherecul Mic.
Oaspeții au avut primele ocazii ale partidei, dar șutul lui Stancu a fost reținut de Mara, iar execuția lui Dumiter a trecut paralel cu linia porții arădene. Utiștii au ieșit la joc și după ocazia lui Stahl (șut din 12 metri prins de Culda) au reușit să deschidă scorul. În minutul 28, Teodor Ignea a fost faultat în careu de portarul advers și același jucător a reușit să transforme lovitura de pedeapsă. Tot utiștii au rămas la cârma jocului și în decurs de trei minute au ratat două ocazii importante prin Ungurianu. Mai întâi, mijlocașul de bandă a trimis cu capul puțin pe lângă poartă, iar apoi din numai 3 metri în bară. Pe finalul reprizei, Culda a avut o intervenție foarte bună la șutul aceluiași Ungurianu și la cabine s-a intrat cu avantaj minim din partea utiștilor.
În minutul 53, UTA II a beneficiat de a doua lovitură de pedeapsă, după ce Ghergar a fost faultat de Ciobanu în careu. Copaci și-a asumat repon­sabilitatea execuției, dar a tras pe lângă poartă. După doar patru minute, Ignea a solicitat încă un penalty, faza a continuat, dar șutul lui Gârbiță a fost slab. Oaspeții au rămas în zece oameni în minutul 65, după ce Rebengiuc a cerut penalty pentru un presupus henț la Celea. Zurbagiu a protestat zgomotos la adresa centralului și a primit două cartonașe galbene, fiind eliminat de pe teren. Celea a avut și el o reluare cu capul din apropiere, din patru metri, dar Culda a reușit să rețină. „Pizzerii” au rămas periculoși doar la fazele fixe, netransformate – însă – în gol de Dumiter și Toma.
În al doilea minut de prelungiri oaspețiiau văzut un nou cartonaș roșu, după ce Sturz l-a înjuratpe arbitrul Necrici. Așadar, UTA II a reușit să se impună cu 1-0 și să adauge trei puncte importante în economia clasamentului.
Formații:
UTA II: Mara – D. Lazăr, Celea, Wild, Copaci (min. 66 – Coadă) – Tarcea, Gîrbiță – Ghergar (min. 87 – Ghiunghiuș), Stahl, Ungurianu – Ignea.
Becicherecu Mic: Culda – Pricop (min. 46 – Sturz), Toma, Albert (min. 78 – Filip), Dragu – Zurbagiu, Rebenciuc, Ciobanu (min. 70 – Croitoru) – Radu, Stancu – Dumiter.
Arbitri: Răzvan Necrici – Ștefan Lar, Răzvan Soporan (toți din Baia Mare).
Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Virgil Lup (Aiud)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.