Au reușit să distrugă încă un loc ce putea fi frumos

0
610

Parcurile au fost mereu un subiect interesant, fie datorită aspectului lor frumos și pus la punct, fie din cauza celor care decid că este mult mai interesant să distrugă tot ce prind. Din păcate, foarte multe parcuri cu potențial din Arad ajung să fie îngropate în gunoaie din cauza vandalilor. Nu se găsesc responsabili mereu și așa nimeni nu are prea mult de plătit după o asemenea faptă.

Vorbind de această dată despre parcul din apropierea blocului A17, acesta, dintr-un loc de relaxare pentru tineri a ajuns să arate ca o ruină. Toate acestea sunt din vina celor care merg în parc, se simt bine și în același timp reușesc să arunce gunoi peste gunoi oriunde apucă.

Parcul a ajuns să arate rău, de la gardul ce-l înconjoară până la ultimul detaliu. Totul este desenat și peste tot există mormane de gunoaie care reușesc să dea un aspect neplăcut.

Vinovați se arată, din spusele celor ce trec prin zonă constant, tinerii ce locuiesc în apropiere. Aceștia au reușit să strice cumva parcul și acum se așteaptă ca alții să apară și să facă ordine.

Din nefericire, lipsa camerelor de supraveghere din zonă fac găsirea vinovaților aproape imposibilă. Până atunci însă, oamenii se plâng pe rețelele de socializare încercând cumva să tragă un semnal de alarmă: „Așa arată locul de relaxare pentru tineri, de lângă blocul A17 mai tot timpul!!!! Vă dați seama ce tineri cumsecade locuiesc acolo! Și ce dacă nu vin cei de la Gospodăria comunală să îți strângă gunoiul, e chiar așa de greu să iei niște saci menajeri și să strângi mizeria, apoi să o arunci la containerul care e la câțiva metri? Durează câteva minute. Din sutele de cetățeni care locuiesc în acele blocuri, unul nu s-a sinchisit să facă curat. Asta spune multe despre ce fel de «oameni» suntem! Vai și amar“, scria Adriana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.