Au revenit amenzile pentru utilizarea telefonului la volan

0
182

Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai polițiilor orășenești și Biroul Rutier au desfășurat ieri, pe raza municipiului, o acțiune de amploare, pentru verificarea respectării legislației rutiere a participanților la trafic.
Astfel, în două ore, au fost controlate 110 vehicule, fiind aplicate 102 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.540 de lei.
Dintre acestea, 48 au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranță și opriri neregulamentare, două pentru utilizarea telefonului mobil, două pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru traversarea neregulamentară a drumului ce către pietoni și celelalte pentru alte abateri.
Au fost reținute șapte permise de conducere: câte două pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric și trei pentru alte abateri, totodată fiind retrase opt certificate de înmatriculare.
Aceste activități au ca scop reducerea riscului rutier și impunerea unui climat de ordine în trafic, fiind organizate periodic atât în municipiu cât și în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.