Au salvat un punct la fotofinish: Gloria LT Cermei – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 3-3

0
173

Toate divizionarele terțe arădene au pus câte un punct în clasamentul seriei a IV-a după prima rundă a returului. Cel mai periculos a trăit Gloria Lunca Teuz Cermei, care a fost condusă tot meciul de ACS Ghiroda și Giarmata Vii, chiar cu două goluri diferență, dar a dres cumva busuiocul pe linia de sosire. Ianc, Djambou și Iuga au anulat reușitele jucătorilor ofensivi ai timișenilor, Velici, Baranyi și Budur pentru un rezultat prețios, la maniera în care a fost obținut.
Cum s-au marcat golurile: 0-1 (min. 4): Mureșan centrează în careul gazdelor, Velici pro­fită de lipsa de reacție a apărării Cermeiului și înscrie cu capul din 5 metri, 0-2 (min. 8): Mancaș centrează din dreapta și Baranyi înscrie și el cu capul din mijlocul apărării gazdelor, 1-3 (min. 24): Vezan execută un corner, portarul oaspeților respinge în două rânduri, dar Ianc reia din apropiere în plasă, 2-3 (min. 84): Vezan l-a deschis în careu pe L. Bodri, acesta trage la poartă, Mosoarcă respinge și Djambou înscrie din apropiere
3-3 (min. 89): Centrare Vezan dintr-o lovitură liberă de pe stânga și R. Iuga înscrie cu capul
Formații:
Cermei: Dagău – Udrea (87 Todoran), R. Iuga, Burlă, Sabău – Vezan, D. Lazăr, Ianc (46 Ciubotariu) – L. Bodri, Matiș (46 Djambou), Cocină (66 Gruiescu). Antrenor: Flavius Moisă.
Ghiroda: Mosoarcă – Vlădia, Bocşan, R. Mureşan – Mancaș, Ad. Lazăr, Simedru (66 Stupu), Ghinescu (64 Ciobanu) – Velici (70 Kayondo), Baranyi (85 Ungureanu), Budur. Antrenor: Vlad Bura.
Arbitri: Alexandru Suvar – Emeric Tocai, Daniel Nagy ( toți din jud. Sibiu)
Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Marius Ștefan (Orăștie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.