Fotbalistele Ineului au spart gheața la capitolul victorii chiar în ultima etapă a turului. În Țara Zărandului, reșițencele de la Banat Girls nu au putut face faţă unei formații determinate să nu încheie anul în fața propriilor susținători cu încă un rezultat pozitiv. Și de această dată, cea mai importantă jucătoare a „alb-albastrelor” a fost Tina Ancăș, autoare a unui „hattrick”, celelalte reușite ale partidei purtând semnătura lui Vamanu și Muj. Oaspetele au replicat în două rânduri, astfel că succesul gazdelor a fost clar: 5-2.
Cu cele trei puncte luate, Ineul părăsește ultima poziție în clasament, ocupată acum de Venus Maramureș, învinsă, sâmbătă, la Arad, cu 13-0 de Piroș Security. Totuși, ineuancele nu au certitudinea că nu vor fi ultimele înainte de vacanță și asta pentru că mai au de jucat o restanță, chiar pe terenul băimărecncelor. „Ne bucurăm pentru această primă victorie din acest campionat, meciul nu a fost deloc simplu. Prima parte a fost chiar foarte echilibrată, am fost egalate apoi la 1, dar în cele din urmă ne-am impus la diferență destul de clară. Peste două săptămâni, mai avem de jucat o restanță la Baia Mare, pe care sperăm să o câștigăm și să ieșim din zona mișcătoare. După acest tur vom trage linie și vedem pentru retur ce mai putem să facem pentru a ne completa lotul și a reuși să ne pregătim cât mai bine, în așa fel încât să nu avem emoții la finalul campionatului. Obiectivul rămâne evitarea retrogradării din eșalonul secund”, a explicat Cristian Sculici, antrenorul lui CS Ineu.
Gașpar – Cristea, Preală, Kovacs, Sebastian – Vamanu, Dragoș, Ancăș, Mihăieș – Gruia, Muj a fost echipa aliniată de ineuance cu Banat Girls.

Recomandările redacției