Rugbiștii arădeni termină onorabil stagiunea în Divizia A de rugby. După ce au bătut Galațiul, „studenții” lui Marian Grindei au câștigat și la Suceava, într-un adevărat derby al suferinței.
Tabela s-a oprit la 22-31, pentru CS Universitatea punctând Grindei (2 eseuri), A. Farcaș și D. Stoica (câte un eseu) și Szucs (4 transformări și o lovitură de pedeapsă). De menționat că Valentin Popescu a evoluat aproximativ 60 de minute la 43 de ani după ce Cristea s-a accidentat la cervicală. Sportivul a fost transportat la spital, dar accidentarea nu e gravă și s-a întors acasă cu colegii săi.
„Băieții s-au dăruit și am învins chiar și în ciuda unor decizii nefavorabile de arbitraje. Am luat și punctul bonus, de acum suntem siguri că nu mai terminăm ultimii. O să încercăm să terminăm chiar pe locul pe care suntem acum, deși suntem conștienți că vom avea parte de un meci foarte greu cu Tomitanii”, spune Marian Grindei, antrenor și jucător al CS UAV Arad.
Grindei, Marinca, Roșian – A. Cristea, A. Farcaș – Postolachi, Burai, D. Stoica– Erdei, Nastiuc – Dat, Sîrbu, C. Farcaș, Perici – Szucs, plus Popescu, Csornai, Craiu au obținut victoria ce o duce pe formația arădeană pe locul 6 înainte cu o etapă înainte de finele stagiunii diviziei secunde.

Recomandările redacției