După câteva etape, echipa lui Cojocaru a revenit de una singură pe prima poziție a clasamentului seriei a IV-a a Ligii III-a. Sebișul și-a făcut treaba în pe terenul „satelitului” lui Poli și a profitat de remiza Galdei în meciul cu Ighiul.
Sub privire lui Ionuț Popa și Rică Neaga, antrenori la Sebiș în perioade diferite, gazdele au început mai bine, dar Fișteag a fost pe fază la finalizările lui Codrean și Velcotă. Oaspeții s-au trezit, însă, repede și Stupu a amenințat pentru prima oară buturile adverse cu un șut ce s-a dus de puțin pe lângă. Nici Marius Ion nu a fost mai pragmatic din situație de unu la unu cu Contra, același portar opunându-i-se și lui Suciu în 14 metri. De partea cealaltă, Codrean a purtat bine o contră, dar finalizarea fost puțin peste. Sebișul a atacat cu toate liniile și nu s-a lăsat până nu a găsit golul de 0-1. Dacă Roman a fost imprecis din 10 metri, iar Contra i-a refuzat golul lui Ion, sârbul Basic a înscris simplu cu capul după un corner (min. 45).
La adăpostul golului de trei puncte, sebișenii au jucat destul de economicos. Pierzându-și și reperul din atac, pe Marius Ion (accidentat după o oră de joc), elevii lui Cojocaru au mai fost periculoși la faze fixe, prin Stupu și Basic, dar atâta timp cât nu
și-au dublat avantajul le-a dat ceva curaj gazdelor. Doar că șuturile de la distanță ale lui Velcotă nu i-au dat emoții lui Fișteag, care – în schimb – a tremurat chiar în minutul 90, când nou-intratul Pădurariu a reluat puțin pe lângă bară după o fază confuză în careu. S-a terminat, însă, 0-1 și „alb-albaștrii” au respectat calculele hârtiei.
Formații:
ACS Poli II: Contra – Sporin, Filip, Conchințu, Podină – Oprea, Bârnoi – Codrean (85 Dumitru), Popan (68 Andreici), Velcotă – Kokora (85 Pădurariu).
Național Sebiș: Fișteag – Rosemblum, Basic, Suciu, Simi- nic – Stupu, Avramescu (50 Cârs-toiu) – Săulescu (69 Mihuța), Roman (85 Fuchs), Iuga – M. Ion (60 Susan).
Arbitri: Gabriel Almaș (Zalău) – Sergiu Corb, Sergiu Duma (ambii Zalău).
Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Adrian Copăcean (Caraș Severin)

Recomandările redacției