Au terminat doar cu victorii perioada de verificare: Gloria Lunca Teuz Cermei – Unirea Sântana 3-2

0
341

Inițial, Cermeiul ar fi trebuit să se deplaseze la Sântana pentru ultimul test al iernii, dar întâlnirea s-a mutat pe terenul din Horia, destul de utilizat în ultima vreme inclusiv de formația din Țara Sămădăilor. În bunul obicei al perioadei de pregătire, trupa lui Flavius Moisă și Adi Sasu s-a impus, de această dată cu 3-2, după 2-1 la pauză.
Puternicul atacant, Jordan Djambou, plus fundașii Rafael Iuga și Bogdan Burlă au marcat pentru Gloria, în timp ce „uni­riștii” au înscris prin Adrian Paven, care a transformat două penalty-uri obținute de Popa și Stanciu, din duelurile cu Sabău și Udrea.
Așadar, Cermeiul încheie doar cu victorii seria de partide amicale, dar și cu câteva probleme de ordin medical. Sâmbătă nu au putut evolua Bulza, Matiș, Șimăndan și Petcuț. „Nu am făcut cel mai bun meci al nostru, poate nici terenul nu ne-a prea ajutat azi. Am cam abuzat și noi de gazonul din Horia și vreme să le mulțumim celor din Vladimirescu, cred că au cele mai îngrijite baze din județ. Pentru moral și încredere sunt bune și aceste victorii în meciurile de pregătire, pe de altă parte e clar că mai avem de lucru, dar cred că nicio echipă nu va arăta prea bine la primele etape. Important este să fim peste Ghiroda sâmbăta viitoare, antre­norul lor ne-a spionat azi”, a menționat Petre Bulza, președintele cermeianilor. 4-0 cu Ineu, 2-1 cu CAO Oradea, 5-0 cu Șimand, 6-5 cu UTA U19, 3-1 cu Dumbrăvița și 6-1 cu UTA U17 sunt celelalte rezultate ale Cermeiului în amicalele iernii.
Și Unirea a avut destule absențe, în Marc, Bodea, Turcuș, Peia și Olteanu, în timp ce Pașca a jucat cu probleme. În plus, Stanciu avea să se aleagă cu o entorsă, iar Unirea avea să termine meciul chiar și în 9 oameni, fiindcă Martin a fost eliminat de pe teren pentru un conflict verbal cu arbitrul. „Pe un teren destul de denivelat a contat mult angajamentul fizic și băieții s-au comportat destul de bine. Sigur, încă facem unele greșeli ce ne costă, mai ales în fața unor echipe precum Cermeiul, care se antrenează zilnic și e alcătuită din fotba­liști buni de Liga a III-a. Noi avem și destule absențe în această perioadă, nici nu am reușit să aducem pe nimeni, deși au fost ceva discuții. Sper să ajungem cât mai pregătiți la la ora primului meci oficial, cel de peste două săptămâni, cu Vladimirescu”, a menționat Mihai Roșca, antrenorul Unirii.
Formații:
Cermei: Dagău – Udrea, R. Iuga, Burlă, A. Sabău – Vezan, D. Lazăr, Ianc, L. Bodri – Cocină, Djambou. Au mai jucat. Deak – Gruiescu, Ciubotariu, Todoran, I. Pop.
Sântana: Fl. Ruu (46 Csurka) – Savin, Paven, Istin, Maghici (Pașca) – Stanciu, Martin, Tomuț, Parlapan – R. Popa, Băd (Moldovan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.