Au transportat şi comercializat ilicit mărfuri

0
143

actiune piataÎn cadrul acţiunilor dispuse la nivel naţional, pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit, poliţiştii arădeni au depistat şi reţinut, zilele trecute, mai multe mărfuri, care au fost transportate şi comercializate fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Astfel, oamenii legii de la Poliţia oraşului Nădlac au depistat în trafic un TIR, aparţinând unei societăţi comerciale din Piteşti, cu care au fost transportaţi ilicit mai mulţi paleţi cu acumulatori auto uzaţi. De asemenea, în piaţa agroalimentară Nădlac, poliţiştii l-au depistat P. Dumitru care a oferit spre vânzare 48 de DVD-uri fără a îndeplini condiţiile legale în acest sens şi N. Tamasne, care a comercializat ilicit 400 de plicuri cu seminţe de flori şi legume.
„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că marfurile depistate nu erau însoţite de documente legale de provenienţă, iar P. Dumitru nu era autorizat să desfăşoare astfel de activităţi comerciale. Urmare a celor constatate, conform Legii nr. 12/1990, în toate situaţiile, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, cuprinse între 500 de lei şi 4.000 de lei, întreaga cantitate de marfă fiind reţinută în vederea confiscării”, preciza comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.