Au vrut să cumpere o revistă și s-au trezit că le cade tencuiala în cap

0
432

Problema cu care ne confruntăm cel mai des când circulăm pe aleile din Arad este aceea că, nu de puține ori, trebuie să avem grijă la cap și, dacă suntem printre cei norocoși, chiar să facem mișcări prin care să evităm impactul cu tencuiala care cade de pe pereți.

Din nefericire, oricât s-au plâns arădenii, încă avem orașul plin de clădiri pe lângă care treci cu mari emoții sau chiar le ocolești ca să nu ajungi să te trezești cu bucățile de tencuială în cap.

Un astfel de caz a fost surprins zilele trecute pe strada Mețianu, din Arad. Este vorba de o situație în care au fost implicate două persoane, mai exact o femeie și un copil minor. Cei doi se aflau pe stradă și au mers la chioșcul care se afla exact acolo unde a căzut tencuiala ca să cumpere o revistă. Norocul lor a fost că au reușit să cumpere revista și la câteva momente după ce au plecat din locul cu pricina, tencuiala a căzut de pe fațada clădirii.

Din fericire, cei doi n-au fost victime, dar au fost foarte aproape, lucru care n-ar trebui să se întâmple niciunde, cu atât mai puțin într-un oraș precum Aradul care promite să treacă prin evoluții și să ajungă un oraș cu care arădenii se pot mândrii. Al doilea lucru de care ne putem bucura este acela că nu a fost o bucată mai mare, mai solită sau chiar un horn, lucru care oricum la noi s-a mai întâmplat. Așadar, până când schimbările o să apară la propriu, arădenii se vor confrunta în continuare cu tăblițe pe care scrie „Atenția! Cade tencuiala“ și vor face slalom printre rămășițele în cădere ca să nu li se întâmple o nenoricire.

Video

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.