Au zdrobit marea rivală pentru un loc în sferturile Cupei României : FCC Arad – CSM Târgovişte 78-37

0
253

FCC Baschet Arad a făcut cel mai bun meci din actualul sezon şi s-a calificat en-fanfare în următorul tur al Cupei României. O victorie istorică împotriva marii rivale, una dintre cele mai mari diferenţe de-a lungul timpului din unicul derby din baschetul feminin românesc.
78-37 s-a terminat jocul disputat miercuri seara la Sala Sporturilor „Victoria”. Un succes ce ridică mult moralul fetelor antrenate de Dejan Mudresa. Problema învingătoarei nu
s-a pus nicio secundă pe durata întregului meci, iar soarta era deja scrisă încă după primele 6 minute: un fulminant run de 13-0. Întâmplător sau nu, la fel ca la precedenta vi­zită la Arad pentru CSM Târgovişte (meciul 2 al primului tur de play-off din sezonul trecut), dâmboviţencele au reuşit contra-performanţa de a marca doar 37 de puncte. Doar că de această dată, „galben-albastrele” au avut o prestaţie cu mult peste aşteptările fanilor arădeni, iar diferenţa de 41 de puncte a fost conform realităţii din teren.
„A fost o atmosferă foarte frumoasă în tribune şi vreau să le mulţumesc suporterilor noştri. Echipa mea a jucat excelent în această seară (n.a. miercuri). Am pregătit foarte bine acest meci important pentru noi, iar asta s-a văzut în rezultatul final. Luna octombrie a fost foarte aglomerată pentru noi, cu 5 meciuri jucate în doar 14 zile. A fost şi deplasarea lungă până la Târgovişte. Nu cred că e o situaţie normală” a declarat sârbul Dejan Mudresa, după finalul jocului cu Târgovişte.
Marcatoare Arad: Webb 26 de puncte, Karakasevic 24, Fodor 9, Hadzovic 7, Ciotir 6, Ardelean 4 şi Akatiotou 2
Principale marcatoare la Târgovişte: Petrof 12, Stoenescu 8 şi Irimia 7.
După această perioadă de foc, jucătoarele de la FCC Baschet Arad au timp şi de respiro. Următorul joc îl vor disputa peste aproximativ două săptămâni, când la Arad soseşte formaţia U Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.