Radarele sunt scoase din nou pe șosele. Pentru că viteza de deplasare a celor care se află la volan crește parcă pe zi ce trece, polițiștii se simt obligați să ia toate măsurile posibile pentru a reuși să prevină eventualele incidente rutiere.
Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii arădeni vor fi pe șoselele județului cu toate aparatele radar din dotare, pentru a depista acei conducători auto care nu respectă regimul legal de viteză.
În condițiile numărului mare de accidente rutiere cauzate de viteza excesivă, aceste acțiuni se vor desfășura în fiecare weekend din luna august, fiind o măsură necesară pentru prevenirea evenimentelor rutiere cu urmări grave.
Polițiștii speră că, aceasta acțiune îi va face pe conducătorii auto să respecte viteza legală în localități și în afara acestora, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță rutieră.

Astfel, în ultima lună de vară, conducătorii auto care își doresc să se bucure în continuare de permisul de conducere ar fi bine să încerce să respecte toate regulile de circulație. 

Recomandările redacției