Polițiștii arădeni Daniel Lazăr și Ciprian Huian au participat la Campionatul Național de Judo organizat de Ministerul Afacerilor Interne în perioada 16-17 Octombrie a.c. în județul Vâlcea, la Căciulata.

Peste 80 de sportivi din toate structurile ministerului au luat parte la etapa finală a concursului, polițiștii arădeni fiind pe podium la categoriile la care au participat.

Astfel, la categoria 66 kg, sub 35 de ani, Daniel Lazăr a obținut medalia de aur, fiind al patrulea titlu de campion MAI. Daniel este agent de ordine publică în cadrul Biroului de Ordine Publică din municipiu.

Ciprian Huian a obținut medalia de bronz la categoria 81 kg, 35-45 de ani, fiind a treia medalie obținută în cadrul competiției. Polițistul își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Zădăreni din anul 2010, înainte de această perioadă fiind polițist de ordine publică în municipiu.

Totodată, mai mulți polițiști arădeni participă la sfârșitul acestei săptămâni la Campionul Național al Veteranilor organizat la Brașov, unde se pot înscrie sportivi cu vârsta peste 30 de ani.

Recomandările redacției