Autobuzele din Arad, fumigene pe roți

0
472

Nu este primul caz și cel mai probabil nici ultimul. Foarte multe autobuze care circulă prin tot orașul, în special cele ce transportă muncitori, scot fum în așa fel încât îți reduc aproape complet vizibilitatea.

Asemenea lucruri se întâmplă zilnic și sunt observate de majoritatea arădenilor. Nu se știe cum e posibil, dar toate aceste autobuze au trecut inspecția tehnică și circulă fără nici o grijă. Este evident pentru toată lumea că ceva nu este în regulă și că dăunează mediului într-un mod destul de grav, dar fiecare dintre ele continuă să circule zilnic pe drumurile de prin Arad.

Și mai grav este că nimeni nu le face nimic. Ei circulă în văzul tuturor, deja problema este una cunoscută și, cu toate acestea, proprietarii de drept nu sunt suficient de deranjați încât să rezolve problemele.

Deocamdată, lumea așteaptă și se miră de cât de mult fum poate să scoate un autobuz care circulă în voie peste tot prin oraș. Unii râd, alții sunt enervați la culme de ceea ce văd, dar toți trebuie să aștepte pentru că nu cetățenii au datoria de a repara un autovehicul care poluează în mod exagerat mediul.

Sursa: Sorin Marian Olah

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.