lucaciNoul șef al fotbalului românesc și-a confirmat venirea în orașul nostru pentru finalul acestei săptămâni. Răzvan Burleanu se află la Cluj în aceste zile pentru meciul naționalei feminine de fotbal împotriva Italiei, iar pentru vineri după-amiază are agenda plină la Arad.
„Din câte știm noi, domnul președinte al Federației ar trebui să ajungă în jurul orei 14. Am și discutat cu autoritățile locale, la Primărie și Consiliul Județean, pentru a ne așeza la aceeași masă și a discuta despre investițiile în fotbal. Se știe că există disponibilitatea pentru construirea unui centru zonal pentru copii și juniori la Arad, însă la ora asta totul e la stadiu de intenție. Sperăm ca după întâlnirea de vineri, ușa să se deschidă și mai mult, iar la următoarea vizită a domnului Bur­leanu să discutăm la concret totul”, ne-a mărturisit Adrian Lucaci, președintele Asociației Jude­țene de Fotbal.
Totodată, Burleanu va asista și la derby-ul Ligii a IV-a, dintre Progresul Pecica și UTA, de sâmbătă după-amiază. Organizatorii au înțeles deja că trebuie să ia măsuri suplimentare de securitate la acest meci și asta nu doar pentru că președintele FRF va fi printre spectatori. „Cu siguranță, prezența domnului Răzvan Burleanu e un eveniment, însă dincolo de asta, să nu uităm că vor fi sute de spectatori, două galerii, iar toate acestea necesită măsuri speciale din partea or­ganizatorilor. Miza e mare, să sperăm că și spectacolul fotbalistic va fi pe măsură”, a adăugat Lucaci.

 • UTA -1945 spune:

  cu acesta ocazie elucidati daca clona uta bd are drept de promovare .

 • doru spune:

  buna ziua stimati domni din fotbalul aradea,aveti mare grija cu acest domn nou presedinte ca sar putea sa o cam incurcati este cu doua fete,de fapt si cei din arad sunt cu doua fete,am scapat de colonelul din cermei si am gasit unul si mai bun,pacat ca distrugeti fotbalul aradean.

 • NEASUMAREA RASPUNDERII !!! spune:

  Comisia de disciplina Ajf/10 aprilie a.c. a declinat catre Comitetul Executiv Ajf solutionarea contestatiei introdusa de Gloroia Arad …
  Frica sau neasumarea raspunderii ???

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției