blocuriLicitaţia pentru eleborarea documentaţiei tehnico-economice  privind reabilitarea unui număr de o sută de blocuri s-a finalizat. Această licitaţie a fost câştigată de către şapte firme, iar proiectele tehnice pentru reabilitarea termică a blocurilor vor fi executate cu bani de la bugetul local. De asemenea, lucră­rile de reabilitare vor fi realizate cu fonduri eu­ro­pene, bani de la bugetul local, de la Guvern şi de la cetăţeni. Cele o sută de blocuri care cuprind mii de apartamente se află în diferite cartiere ale Aradului. Ele sunt împărţite în şapte loturi. „Există finanţare de la POR, Guvern, bugetul local şi cetăţeni, astfel încât în 16 luni să avem finalizate cele o sută de blocuri”, a declarat primarul  Gheorghe Falcă. Primul lot cuprinde 21 de blocuri (443 apartamente) din zona centrală a oraşului. Tot acolo se află şi cel de-al doilea lot, care cuprinde un număr de 16 blocuri (521 apartamente). Al treilea lot cuprinde blocuri din cartierele Sânicolaul Mic şi Grădişte, în total 11 blocuri cu 449 de apartamente. Al patrulea lot cuprinde 17 blocuri (399 apartamente) din cartierul Micălaca. Tot blocuri din Micălaca sunt cuprinse şi în cel de-al cincilea lot. Este vorba despre 14 blocuri, cu 472 de apartamente. Lotul al şaselea cu­prinde trei blocuri (45 apartamente) în Cartierul Aurel Vlaicu, un bloc cu 20 de apartamente în Cartierul Cadaş şi opt blocuri (420 de apartamente) în Cartierul Pârneava. Ultimul lot cuprinde nouă blocuri (494 de apartamente) în Cartierul Aurel Vlaicu. (C.U.)

 • CETATEAN DIN ARAD spune:

  AUZI AICI !

  INCA O LISTA CU ALTE BLOCURI DE REABILITAT .
  CE NAIBA MAI OAMENI BUNI NU MAI SUNTEM CAPABILI SA GANDIM ?
  HAI SA FACEM UN CALCUL ;

  DE 8 ANI EXISTA PROGRAMUL DE REABILITARE .
  CATE BLOCURI AU FOST REABILITATE ?
  CATI AM FOST INSCRISI PE LISTE ?
  RASPUNS ; APROXIMATIV 100

  ACUM O LUAM DE LA CAPAT ” INCA 100″ ( MAI ALOCAM NISTE BANI PT DOCUMENTATIE ) PANA LA URMA VA TREBUIE SA SE INFINTEZE UN SPATIU DE DEPOZITARE (HALA) AL ACESTOR DOCUMENTATII CA IN PRIMARIE NU OR SA MAI INCAPA LA CAT DE MULTE VOR FI .

  SI NOI IN TOT ACEST TIMP STAM CA FRAIERI PE CANAPEA IN FRIG UITANDU NE LA TELEVIZOR LA STIRILE PROTV SI NE GANDIM ” VOM AVEA SI NOI BLOCUL REABILITAT DOAR AVEM DOCUMENTE ”

  PE BUNE MAI FRATILOR, CA EU O IAU RAZNA DE FRIG SI ASTIA CHIAR MAI INTOCMESC INCA 100 DE DOCUMENTATII PT REABILITARE SI P LA MEA TOT NIMIC .

 • CETATEAN DIN ARAD spune:

  AM UITAT SA RASPUND LA ; CATE BLOCURI AU FOST REABILITATE ?
  VREO 4 CRED DAR NICI ASTEA NU SUNT GATA : VEZI BLOCUL DE LA LIBELULA ( SA NU MAI VB DE CE BINE ARATA, CA TI VINE SA TE MUTI DRAKU IN CHECHECI FIINDCA STA MAI BINE LA URBANISM DECAT CENTRUL ARADULUI ……

  SARMANI OAMENI . AU AJUNS DE RASUL CURULUI CU BLOCUL LOR AVAND INCREDERE INTR O INSITUTIE PUBLICA CARE AR TREBUI SA FIE OGLINDA TUTUROR .

 • alex roman spune:

  buna .
  as dori sa stiu si eu mai multe despre felul in care se reabiliteaza blocurile in arad ! de 7 ani avem depus dosarul la primarie, avem toti bani stransi si de fiecare data cnd intrebam ni se spune ca nu sunt bani de la guvern. nu mai dorim sa stam sa asteptam, dorim sa ne retragem si sa ne reabilitam blocul pe bani nostri . ne am saturat de atata minciuna si de atata bataie de joc la adresa noastra cand noi suntem oameni de buna credinta cu toti bani stransi si cu mainile incatusate de ei .

  am sa prezint aceste comentarii si celor de la ulala sa vad de ce parere sunt ei, fiindca din ce scrie pe stire, viitorul nu suna prea bine pt noi daca mai asteptam dupa primariie.

 • egizio vlaicu spune:

  Salutare

  noi suntem din vlaicu
  la fel stam si noi mai bine de 5 ani
  nici nu mai am depus cererea in ultima vreme findca nu are rost
  o sa l facem noi si gata
  ce i asa de greu sa izolam un bloc ?

 • CETATEAN DIN ARAD spune:

  EGIZIO LA SA MI NR TEU DE TEL !
  AM SA I SUN PE TOTI CARE STIU SA POSTAM DRAKU AICI TOT CE NE DOARE .
  MIE TARE MI PLACE SA VAD CA ESTI SI TU AICI .
  POATE NE TREZIM DRAKU ODATA

 • CETATEAN DIN ARAD spune:

  REABILITAM TERMIC, NOI POATE FUNCTIONARI DIN PRIMARIE PANA LA URMA CA BANI P LA .

 • egizio vlaicu spune:

  0722404979
  haideti sa postam astea undeva unde pot vedea mai multi oameni
  ca doar no sa ne inchida gurlie cineva

 • egizio vlaicu spune:

  nu ma lasa sa mi postez nr de tel
  haideti sa postam astea undeva unde pot vedea mai multi oameni
  ca doar no sa ne inchida gurlie cineva

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției