Autorul crimei de la Sântana a fost găsit! Acesta are doar 17 ani

1
866

În urmă cu câteva zile a avut loc o crimă la Sântana. Aceasta era o crimă despre care s-a aflat aparent din greșeală, după ce polițiștii au încurcat locuința în care trebuiau să intre. 

„Crimă învăluită de mister la Sântana. Un echipaj de ambulanță a găsit, vineri seara, într-o casă din localitate, trupul fără suflare al unui bărbat care ar fi fost ucis de persoane necunoscute. O ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Arad s-a deplasat la o misiune în Sântana, doar că a greșit adresa, ajungând astfel la casa unde bărbatul zăcea fără suflare într-o încăpere. Bărbatul de aproximativ 50 de ani avea urme de violență pe corp și se pare că ar fi fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit sau briceag. Procurorii s-au deplasat la locul crimei și au demarat cercetările, pentru a putea să calce pe urmele celor ce se fac vinovați de aceste fapte și să îi tragă la răspundere penală pentru crima comisă”, aceasta fiind știrea inițială, fără prea multe informații pentru că în asemenea cazuri trebuie să fie făcute investigații amănunțite care pot dura mai mult timp. 

Ei bine, astăzi s-a aflat și scenariul crimei. Din informațiile furnizate de Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul, am aflat faptul că la autorul este un minor de doar 17 ani. Din cercetările efectuate până în prezent s-a conturat următoarea situație de fapt: „În noaptea de 26/27.03.2020 inculpatul minor, în vârstă de 17 ani, i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit persoanei vătămate de sex masculin, în vârsta de 49 ani, care au condus la decesul acesteia, după care a sustras un telefon mobil și o tabletă, aparținând persoanei vătămate, bunuri vândute ulterior unor terți. Inculpatul minor urmează a fi propus pentru arestare preventiva la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad. Acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, aspect care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate” , informau reprezentanții Biroului de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. 

Așadar, autorul a fost prins mai repede decât probabil se aștepta acesta și din păcate este vorba despre un băiat de o vârsta destul de fragedă. Nu se cunoaște motivul care l-ar fi împins să facă una ca asta, cert este faptul că acesta nu va scăpa nepedepsit cu toate că este încă minor. 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.