Autotren făcut scrum, pe A1, în apropiere de Vama Nădlac

0
426

UPDATE:  Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 6:45, un arădean de 58 de ani a condus un autotren pe A1, direcția de mers Nădlac. La kilometru 578, a acroșat lateral două autotrenuri oprite pe banda de urgență, fiind în coloană pentru controlul de la frontieră. În urma impactului, autotrenul s-a răsturnat pe zona mediană și a luat foc. Șoferul a ieșit din cabina autotrenului, fără a suferi răni. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ o oră. În acest moment se circulă pe banda de urgență pe calea spre Nădlac, iar pe cealaltă cale este restricționată circulația doar pe banda 2.

 

 

În această dimineață, în jurul orei 07.00, un incendiu a izbucnit la un autotren, încărcat cu piese auto, pe autostrada A1 Arad-Nădlac, la 3 km de Vama Nădlac. În urma incendiului, a rezultat o victimă conștientă, care nu a necesitat descarcerare și care s-a autoevacuat din cabina autotrenului. Ca urmare a incendiului, autotrenul s-a răsturnat pe o parte. 

Au intervenit la locul incendiului opt subofițeri ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă de mare capacitate, o ambulanță SMURD, Serviciul Voluntar din Nădlac cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de mare capacitate și cinci voluntari. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.