Autoturism căutat de autoritățile din Suedia, depistat la Nădlac II

0
190

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autoturism marca BMW,  în valoare de 14.600 de euro, căutat de autorităţile din Suedia.

 În data de 17.01.2021, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca BMW.  

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Suedia.

Faţă de cele constatate, şoferul a precizat  faptul că nu știa că autoturismul ar fi fost căutat de autorităţi şi că a luat legătura cu proprietarul maşinii, care i-a comunicat că a rămas restant la achitarea creditului luat pentru achiziţia maşinii.

„Autoturismul, în valoare de 14.600 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, spun reprezentanții S.T.P.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.