Autoturism căutat de polițiștii din Germania, găsit la Nădlac

0
455

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Audi, model A6, în valoare de 4.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania. 

 Descoperirea a avut loc luni, în data de 2 decembrie 2019, în jurul orei 18.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota. Aici s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român G.F., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi, model A6. 

După un scurt control de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în urmă cu o lună. 

Desigur, nu a urmat o mărturisire din partea șoferului, acesta venind însă cu un răspuns pe care polițiștii l-au crezut mai mult sau mai puțin. Atfel, faţă de cele constatate, şoferul mijlocului de transport a precizat  faptul că l-a achiziţionat de la un cetăţean turc, din Austria, în urmă cu un an şi nu cunoştea faptul că ar fi fost căutat de autorităţi.

Maşina, în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.