Autoturism căzut în Canalul Morilor. Cei doi ocupanți ai mașinii au decedat

0
781

UPDATE2: Din păcate, a fost declarat decesul celor două persoane. Potrivit reprezentanților IPJ Arad, din primele cercetări la fața locului, s-au constatat următoarele: astăzi, în jurul orei 10:25, un arădean de 74 de ani a condus un autoturism pe DJ 791, dinspre Olari înspre Sintea Mică, iar la km 19+750 m, într-o curbă ușoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se într-un canal colector de apă (canalul Morilor). În urma evenimentului, conducătorul auto și un pasager de 71 de ani, au decedat. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

UPDATE: Cele două victime, bărbați de 70 respectiv 74 de ani, au fost extrase din autoturism, sunt inconștiente, fără semne vitale și au fost predate echipajelor medicale de la fața locului.  Se execută manevre de resuscitare și se acționează pentru scoaterea mașinii din canal. Drumul județean e blocat.

În cele din urmă, au participat forțe suplimentare. Intervin acum de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș  cu o autospecială de stingere de mare capacitate și un SMURD,  un efectiv de 7 subofițeri și un ofițer. Mai intervin de la Detașamentul Arad un echipaj de descarcerare grea, un echipaj de căutare-salvare, un SMURD Terapie Intensivă Mobilă respectiv SAJ Chișineu-Criș.

 

Un autoturism a căzut în apă, în Canalul Morilor, între localitățile Olari și Sintea Mică. Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, iar acum pompierii intervin la fața locului.

Forțele participante sunt patru subofițeri și un ofițer cu o autospecială de mare capacitate A2003, de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș, un echipaj de descarcerare grea cu trei subofițeri, o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă, o ambulanță SAJ Chișineu-Criș și un echipaj căutare-salvare format din trei subofițeri. Forțele de intervenție au găsit în interiorul autoturismului doi bărbați, inconștienți. 

Vom reveni cu mai multe informații. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.