Autoturism cu certificat de înmatriculare fals depistat la Vama Nădlac

0
238

Un autoturism cu certificat de înmatriculare fals, condus de un român, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak.

Marţi, la ora 16.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Andrei Z., în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Spania.

„La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare cu însemnele autorităţilor spaniole.  În timpul verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul mijlocului de transport nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. În cadrul primelor cercetări bărbatul a declarat că nu ştia că documentul este fals, el cumpărând mijlocul de transport în urmă cu câteva zile de la un conaţional, contra sumei de 1.800 euro”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad. Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.