Autoturism cu documente false depistat la frontieră

0
328

autoturism

Poliţiştii de frontieră de la S.P.F. Nădlac au depistat un bărbat care conducea un autoturism  marca ,,Renault Laguna”, pentru care a prezentat la control documente false. La data de 14.01.2015, în jurul orei 21.27, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat Adrian I., în vârstă de 46 de ani, din judeţul Ialomiţa, conducând un autoturism marca „Renault Laguna”, înmatriculat în Franţa. Cu ocazia controlului de frontieră, persoanei respective i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate şi pe cele ale autoturismului.

Bărbatul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare asemănător celor emise de autoritatile franceze. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineste condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total, motiv pentru care şoferul şi autoturismul au fost conduse la sediu pentru cercetări. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut autoturismul de la un cetăţean, cu care a făcut schimb de autoturisme, şi nu avea cunoştinţă despre acest fapt.

„Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, până la finalizarea cercetărilor. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză actele de urmărire penală pentru infracţiunea de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat ofiţer de presă de la Poliţia de Frontieră Arad, Adelina Limban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.