Autoturism cu „probleme” depistat la frontieră

0
205

auto frontieraPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat, cetăţean bulgar, care conducea un autoturism radiat din circulatie şi cu numere de înmatriculare false.
La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat, ieri, pentru a efectua formalităţile de frontieră, Miroslav T., în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Peugeout cu numere de înmatriculare austriece. Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile austriece, în care numerele de înmatriculare erau diferite faţă de cele care erau montate pe autoturism, motiv pentru care politistii de frontieră au demarat cercetarile.
„Verificărilor în bazele de date proprii au stabilit că autoturismul este radiat din circulaţie, începând cu data de 24.04.2014, având în vedere cele constatate cetăţeanului bulgar întocmindu-i-se actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare”, ne declara comisar-şed Daniel Iancu, ofiţer de presă în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.