Un autovehicul căutat de autorități a fost oprit la frontiera de pe autostradă. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit o autoutilitară marca Mercedes Benz, în valoare de 50.000 de lei, căutată de autorităţile din Marea Britanie.  Joi dimineață, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul albanez P.M., în vârstă de 45 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes-Benz, înmatriculată în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.  Faţă de cele constatate, şoferul mijlocului de transport a precizat faptul că acesta nu îi aparţine şi nu cunoştea faptul că ar fi fost căutat de autorităţi.

Autoutilitara, în valoare de 50.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Claudia Ardelean, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Recomandările redacției